De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten

#20 Ier en Eer - Een Ik Vertrek Kantelcast

June 25, 2021 rokus Season 2021 Episode 20
De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten
#20 Ier en Eer - Een Ik Vertrek Kantelcast
Show Notes

Nog 700 kilometer naar Santiago de Compostela. En dan is mijn reis voor het Goede Doel voorbij. Ik heb er dan in totaal 5 weken over gedaan. Dat had ook in drie weken gekund, zo vond ik onderweg uit.

Had ik dat gedaan, dan was er geen tijd geweest om 6 dagen te verpozen op de camping La Roche Canillac, in de Corrèze. Een magische plek aan de rand van het dorp La Roche Canillac, gekocht en gerund door Iris en Eric uit Bennebroek.

Ik was in de gelukkige omstandigheid deze twee lieve mensen als Buitengewoon Trouwambtenaar in de echt te verbinden. In hun achtertuin, in wat toen nog hun huis in Bennebroek was. 

Ier en Eer hebben alles verkocht. Zij kozen voor een leven in Frankrijk en het verwezenlijken van hun droom. Een keuze voor vrijheid en doen wat je leuk vindt. Dan hoef je nooit meer te werken.

Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Het is geen roze wolk. Luister naar hun verhaal en leer waarom je honderd reden kunt bedenken om zoiets niet te doen. En waarom je honderd redenen kunt bedenken om het wel te doen.

En als je deze zomer een mooie bestemming zoekt, kies dan voor die (Retro) Camping in La Roche Canillac. Het is er magisch. Het en Ier en Eer gaan je nooit teleurstellen.