De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten

#18 De Kantelcast - Ik ben er eindelijk uit, dit is wat er over is.

May 29, 2021 rokus Season 2021 Episode 18
De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten
#18 De Kantelcast - Ik ben er eindelijk uit, dit is wat er over is.
Show Notes

Sinds het begin van 2021 mag ik met Marc Smulders van Impekt werken in voorzieningen van WijZijn Traverse in Bergen op Zoom. (Ervarings)Deskundigheidsbevordering maakt een onderdeel uit van onze opdracht.

Ik heb de wijsheid niet in pacht en trainers die alleen komen, die moet je alleen daarom al niet vertrouwen. Ik neem altijd mensen in mijn kielzog mee en dan altijd mensen met ervaringskennis. 

We nodigden Toon Walravens uit voor een Online Bijeenkomst met medewerkers en cliënten van WijZijn Traverse. Die bijeenkomst duurde ruim anderhalf uur. Je kon 90 minuten 1000 spelden horen vallen. Want dat verhaal dat is bloedstollend echt en huiveringwekkend mooi. 

Het 'leest', althans luistert als een Love Story. Een ode aan het leven en Andrea. Wie Andrea is, dat hoor je in deze Kantelcast. Dus, als je deze Podcast 'aanzet', dan zit er niets anders op dan the Full Monty. Uitzetten is geen optie. 

Ik ben het gewend een 'Outro' in te spreken over wie ik ben en waar je mijn Podcast kunt vinden en beluisteren. Dat heb ik uit respect voor mijn goede vriend achterwege gelaten. 

Sinds ik de Peer Movement van Nederland in mijn Hart gesloten heb, heb ik veel Herstelverhalen gehoord. Deze spant voorlopig de Kroon.