De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten

#14 De Kantelcast - Hoe gaat het nu eigenlijk met Paul?!

March 08, 2021 rokus Season 2021 Episode 0
De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten
#14 De Kantelcast - Hoe gaat het nu eigenlijk met Paul?!
Show Notes

Marnix Geus, een hele toffe kerel en sociaal ondernemer, kwam op 5 februari 2021 Paul op straat tegen. Paul was dakloos en het was snijdend koud.

Marnix begon via LinkedIn een actie om hem een paar weken uit de vrieskoude te halen. Binnen 48 uur haalde hij een belachelijk groot bedrag op. Hij had een paar dagen nodig om van de schrik en vreugde te bekomen.

Met dat geld kunnen niet alleen Paul maar ook honderden dakloze mensen geholpen worden.

Met het Outreach Team van Harry Gras uit Utrecht (Fitteam Lister) gaan we een noeste poging doen om Paul weer in een woning te krijgen. Welke hobbels we daarbij moeten nemen, dat hoor je in deze eerste aflevering van deze nieuwe rubriek in de Kantelcast en natuurlijk in alle volgende afleveringen van Hoe gaat het nu eigenlijk met Paul?!.

Dank voor het luisteren en als je daar zin en tijd voor hebt, laat dan een review achter en abonneer je op onze Podcast de Kantelcast.

#marnixgeus #hoegaathetnueigenlijkmetpaul #dekantelcast #rokusloopik #harrygras #homebassfoundation #sheltersuit #deregenbooggroep #geefiemand10euroenhijdenktaanzijnvolgendeshot #geefiemand10000euroenhijdenktaaneenhuiseenmaatjeeenrelatieenaanwerken