De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten

#9 De Kantelcast - een interview met Petra van der Lubbe - 15 januari 2021

January 15, 2021 rokus Season 2021 Episode 5
De Kantelcast - Een Podcast over Kantelmomenten
#9 De Kantelcast - een interview met Petra van der Lubbe - 15 januari 2021
Show Notes

Soms

De Kantelcast met Petra van der Lubbe, Veerkrachtbeoefenaar, Verteller, Luisteraar, Moeder en directeur/bestuurder van de Stichting Umah-hai.

Luister naar ruim 50 minuten sheer inspiration, wijsheid, kracht, kantelmomenten, ausdauer en naastenliefde. Met bijdragen van Marlie van de Berg (projectleider Levanto), Daantje Daniëls (manager Iriszorg), Harry Gras, Rokus Loopik en Brenda Froyen (docent Hogeschool Antwerpen en schrijfster van het boek Kortsluiting in mijn hoofd). Met een toegift van Harry en Rokus.

Na ons telefoongesprek belde Petra mij met de mededeling dat haar drie dochters het Levenswerk zijn van Petra van der Lubbe. Dat schoot haar subiet in het hoofd toen zij de hoorn op de haak legde. Family comes First.

Een bijzondere vrouw en professional in de Herfst en Harvest van haar leven. Luister naar de antwoorden die zij daar op gevonden heeft en een gedicht uit haar bundel Verdichten. Soms.

Heb je vragen, opmerkingen? Stuur ze aan [email protected] De eerste drie mensen die reageren krijgen de dichtbundel Verdichten van Petra cadeau.

In februari 2021 volgt een nieuwe Kantelcast. Daarvoor reizen Harry en Rokus naar een specifieke plek in Amersfoort, voor een interview met Ralf Gutowski over een kantelmoment in zijn leven.